nas je
… in številka raste


POSTANI ČLAN ZDRUŽENJA VEJPERJEV SLOVENIJE

Združenje vejperjev Slovenije (ZVS) za dosego svojih ciljev potrebuje čim večje število svojih članov. S svojo številčnostjo, ker vemo, da nas v Sloveniji ni le peščica, želimo vladi, Državnemu zboru in tudi širši javnosti predstaviti, da se ne strinjamo z uvedbo trošarin na e-tekočine, izenačitev elektronske cigarete z tobačnimi in ostalimi nesmiselnimi omejitvami.

POSTANI ČLAN IN POKAŽI, DA SE NE STRINJAŠ Z:

 • uvedbo trošarin na e-tekočine
 • izenačitvijo e-cigarete z navadnimi tobačnimi
 • uvedbo prekomerne regulacije opreme elektronskih cigaret in tekočin
 • uvedbo nesmiselnih zakonov, ki so pisani na kožo le tobačni in farmacevtski industriji, in ki nimajo popolnoma nobene veze z zdravjem ljudi

Članstvo je brezplačno


 

Izpolni anketo “Moja izkušnja z e-cigareto”

Vse uporabnike elektronskih cigaret vljudno naprošamo, da izpolnijo kratko anketo o uporabi elektronske cigarete in s tem pripomorejo k zbiranju statističnih podatkov s katerim bo lahko Združenje vejperjev Slovenije razpolagala pri predstavitvi protiargumentov novega tobačnega zakona v zvezi z napravami za uparjanje.

Hvala že vnaprej za vaš čas. Anketni vprašalnik je anonimen.

Izpolni anketo

PRISTOPNA IZJAVA

  S podpisom izjavljam, da sem polnoleten in želim postati član-ica Združenja vejperjev Slovenije in sprejemam statut društva ter sem se pripravljen-a ravnati po njem.

  Društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Dovoljujem tudi javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost društva in vsebuje moje posnetke.

  Podpis:
  (podpiši se z miško oz. prstom na tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu)


     Želim se naročiti na obvestila